otvaranje firme - virtuelna kancelarija - virtuelna adresa - adresa sedista firme - primanje i prosledjivanje poste - prosledjivanje poziva - poslovna adresa - iznajmljivanje - osnivanje doo

Redosled koraka:

Ukoliko se odlucite da nam ukazete poverenje prilikom osnivanja Vase firme - doo, preduzeticke radnje ili udruzenja, pred nama su nekoliko zajednickih koraka kako bismo brzo i efikasno prosli kroz proceduru:

1.
Potrebno je da nam dostavite neophodne podatke i vasa pitanja na sledeci nacin: popunjavanjem online forme, putem mejla info@osnivanjefirme.com ili nas pozovite na 011/7138-541; 060/500-17-82.

2.
Kontaktiracemo Vas sa povratnom informacijom da li su dostavljeni podaci dovoljni ili je potrebno dostaviti dodatne podatke. Nakon toga pripremamo potrebnu dokumentaciju.

3.
Dogovaramo sa Vama vreme i mesto overe dokumentacije. Fizicka lica na overu moraju da donesu pasos/licnu kartu. Direktor pravnog lica koje zeli da osnuje firmu mora da ponese svoj pasos/licnu kartu, kao i original/overenu kopiju izvoda iz APR-a.

4.
Nasa agencija predaje dokumentaciju u Agenciju za privredne registre i prati postupak do njegovog kraja.

5.
Obavestavamo Vas o zavrsetku postupka u roku od 2 radna dana od podnosenja dokumentacije.

GARANTUJEMO ZA SVOJ RAD! - u slucaju negativnog resenja, mi snosimo troskove potrebne za zavrsetak postupka

Virtuelna kancelarija u Beogradu

Imajuci u vidu potrebe klijenata, svoje usluge smo prosirili i na usluge virtuelne kancelarije, koje podrazumevaju adresu sedista firme i upravljanje postom, tj. primanje i prosledjivanje poste.

Virtuelna adresa sedista firme u Beogradu

Podrazumeva da vasa firma bude registrovana na nasoj adresi u trznom centru Enjub u bloku 45, u ulici Jurija Gagarina 231 na Novom Beogradu.

Ulica Jurija Gagarina je jedna od nekoliko najvecih i najpoznatijih ulica u Beogradu. Poznate odrednice u ulici Jurija Gagarina su trzni centar Delta City i trzni centar Piramida, a mnoge velike kompanije svoja sedista ili kancelarije imaju bas u ovoj ulici - Air Serbia, McDonald's, OMV, Eko benzinske pumpe, Banka Intesa, Rajfajzen banka, Komercijalna banka, WinWin,Dom zdravlja Jedro, Auto centar Stojanovic i mnoge druge.

Usluga virtuelne kancelarije iz razlicitih razloga je pogodna za razlicite firme:
  • Ukoliko tek zapocinjete posao, i planirate da koristite nasu adresu samo u prvih 1-2 meseca, dok ne pronadjete odgovarajuci poslovni prostor, na pravom ste mestu. Klijentima nudimo potpunu fleksibilnost, jer se Ugovor o pruzanju usluga virtuelne kancelarije potpisuje bez minimalnog trajanja ugovorne obaveze, te vasu adresu mozete promeniti kad god vam odgovara, bez ikakvih neplaniranih troskova.
  • Ukoliko svoj posao obavljate od kuce, a pri tom zelite da zadrzite privatnost svog doma i dobijete profesionalni imidz firme registrovane u poslovnom centru u Beogradu, uz prepoznatljivu adresu, nasa usluga virtuelne kancelarije je idealno resenje za vas.
  • Ukoliko je vas posao terenski i nikada niste na istoj lokaciji, nasa usluga virtuelne kancelarije je idealno resenje za vas biznis.
  • Ukoliko poslovne aktivnosti obavljate iz nekog drugog grada u Srbiji, poslujete sa inostranstvom, a zelite da na svojim dokumentima i promo materijalu koristite adresu u Beogradu kao glavnom i najpoznatijem gradu u Srbiji, bez fizickog prisustva, mozda je virtuelna kancelarija dobro resenje za vas. Registracijom vase firme na nasoj adresi, dobijate profesionalni imidz firme registrovane u poslovnom centru, uz prepoznatljivu adresu.

Primanje i prosledjivanje poste

U vase ime primamo kompletnu postu za vasu firmu. Prosledjujemo vam je putem regularne poste ili skeniranu - putem emaila.

Prijem poste nekada ima krucijalni znacaj za firmu, jer u slucaju da preduzece ne primi postu od Poreske uprave, Poreska uprava mu oduzima PIB i automatski blokira sve bankovne racune preduzeca. Zato su neki od nasih klijenata i firme koje svoju delatnost obavljaju na razlicitim lokacijama, te nisu stalno prisutne na adresi sedista.

Uslugu virtuelne kancelarije pruzamo po najpovoljnijoj ceni u Beogradu. Kontaktirajte nas za vise informacija na 011/7138-541 ili na 060/500-17-82, ili nas posetite u nasim prostorijama na Novom Beogradu u trznom centru Enjub blok 45, Jurija Gagarina 231 lokal 327.