otvaranje firme - virtuelna kancelarija - virtuelna adresa - adresa sedista firme - primanje i prosledjivanje poste - prosledjivanje poziva - poslovna adresa - iznajmljivanje - osnivanje doo

Redosled koraka:

Ukoliko se odlucite da nam ukazete poverenje prilikom osnivanja Vase firme - doo, preduzeticke radnje ili udruzenja, pred nama su nekoliko zajednickih koraka kako bismo brzo i efikasno prosli kroz proceduru:

1.
Potrebno je da nam dostavite neophodne podatke i vasa pitanja na sledeci nacin: popunjavanjem online forme, putem mejla info@osnivanjefirme.com ili nas pozovite na 011/7138-541; 060/500-17-82.

2.
Kontaktiracemo Vas sa povratnom informacijom da li su dostavljeni podaci dovoljni ili je potrebno dostaviti dodatne podatke. Nakon toga pripremamo potrebnu dokumentaciju.

3.
Dogovaramo sa Vama vreme i mesto overe dokumentacije. Fizicka lica na overu moraju da donesu pasos/licnu kartu. Direktor pravnog lica koje zeli da osnuje firmu mora da ponese svoj pasos/licnu kartu, kao i original/overenu kopiju izvoda iz APR-a.

4.
Nasa agencija predaje dokumentaciju u Agenciju za privredne registre i prati postupak do njegovog kraja.

5.
Obavestavamo Vas o zavrsetku postupka u roku od 2 radna dana od podnosenja dokumentacije.

GARANTUJEMO ZA SVOJ RAD! - u slucaju negativnog resenja, mi snosimo troskove potrebne za zavrsetak postupka

O nama

Agencija Ab lux je porodicna firma sa 8 zaposlenih koja vec 22 godine uspesno pruza kompletnu administrativnu podrsku svojim klijentima, pri cemu je osnivanje firme vazan deo palete nasih usluga. Deo naseg tima je i diplomirani pravnik koji je specijalizovan za poslove osnivanja preduzeca, kao i sve preostale procedure u Agenciji za privredne registre.

Pored osnivanja preduzeca i strucne podrske u postupcima u Agenciji za privredne registre, svojim klijentima pruzamo i knjigovodstvene usluge, finansijsko i poresko savetovanje, usluge iz domena radnih odnosa, kao i kurirske usluge.

Nalazimo se na Novom Beogradu u trznom centru Enjub u bloku 45, na adresi Jurija Gagarina 231, lokal 327.

Pozovite nas na 011/7138-541; 060/500-17-82.