otvaranje firme - osnivanje doo - dokumenta potrebna za otvaranje firme - sta je potrebno za osnivanje preduzeca - koji su podaci potrebni za osnivanje doo - virtuelna kancelarija

Redosled koraka:

Ukoliko se odlucite da nam ukazete poverenje prilikom osnivanja Vase firme - doo, preduzeticke radnje ili udruzenja, pred nama su nekoliko zajednickih koraka kako bismo brzo i efikasno prosli kroz proceduru:

1.
Potrebno je da nam dostavite neophodne podatke i vasa pitanja na sledeci nacin: popunjavanjem online forme, putem mejla info@osnivanjefirme.com ili nas pozovite na 011/7138-541; 060/500-17-82.

2.
Kontaktiracemo Vas sa povratnom informacijom da li su dostavljeni podaci dovoljni ili je potrebno dostaviti dodatne podatke. Nakon toga pripremamo potrebnu dokumentaciju.

3.
Dogovaramo sa Vama vreme i mesto overe dokumentacije. Fizicka lica na overu moraju da donesu pasos/licnu kartu. Direktor pravnog lica koje zeli da osnuje firmu mora da ponese svoj pasos/licnu kartu, kao i original/overenu kopiju izvoda iz APR-a.

4.
Nasa agencija predaje dokumentaciju u Agenciju za privredne registre i prati postupak do njegovog kraja.

5.
Obavestavamo Vas o zavrsetku postupka u roku od 2 radna dana od podnosenja dokumentacije.

GARANTUJEMO ZA SVOJ RAD! - u slucaju negativnog resenja, mi snosimo troskove potrebne za zavrsetak postupka

Narucite DOO online

Popunite formu ispod i posaljite nam podatke koji su nam potrebni za pripremu dokumentacije za osnivanje vaseg drustva sa ogranicenom odgovornoscu (doo). Mi cemo pripremiti svu neophodnu dokumentaciju, i nakon toga, vasa jedina obaveza je da dodjete na overu dokumenata.