otvaranje firme - virtuelna kancelarija - virtuelna adresa - adresa sedista firme - primanje i prosledjivanje poste - prosledjivanje poziva - poslovna adresa - iznajmljivanje - osnivanje doo

Redosled koraka:

Ukoliko se odlucite da nam ukazete poverenje prilikom osnivanja Vase firme - doo, preduzeticke radnje ili udruzenja, pred nama su nekoliko zajednickih koraka kako bismo brzo i efikasno prosli kroz proceduru:

1.
Potrebno je da nam dostavite neophodne podatke i vasa pitanja na sledeci nacin: popunjavanjem online forme, putem mejla info@osnivanjefirme.com ili nas pozovite na 011/7138-541; 060/500-17-82.

2.
Kontaktiracemo Vas sa povratnom informacijom da li su dostavljeni podaci dovoljni ili je potrebno dostaviti dodatne podatke. Nakon toga pripremamo potrebnu dokumentaciju.

3.
Dogovaramo sa Vama vreme i mesto overe dokumentacije. Fizicka lica na overu moraju da donesu pasos/licnu kartu. Direktor pravnog lica koje zeli da osnuje firmu mora da ponese svoj pasos/licnu kartu, kao i original/overenu kopiju izvoda iz APR-a.

4.
Nasa agencija predaje dokumentaciju u Agenciju za privredne registre i prati postupak do njegovog kraja.

5.
Obavestavamo Vas o zavrsetku postupka u roku od 2 radna dana od podnosenja dokumentacije.

GARANTUJEMO ZA SVOJ RAD! - u slucaju negativnog resenja, mi snosimo troskove potrebne za zavrsetak postupka

Osnivanje firme za strance u Srbiji (klijente koji ne zive u Srbiji)

Zivite van granica Srbije, a zelite da registrujete firmu u Beogradu? Imajući u vidu potrebu klijenata za ustedom vremena i smanjenjem troskova boravka u Beogradu, pruzamo vam mogućnost da registrujemo firmu u vase ime na osnovu ovlascenja koje cete overiti u vasoj maticnoj zemlji.  U tom slucaju, nakon registracije firme je potrebno da dodjete u Beogradu i da provedete samo 1 dan u Beogradu, dok je u standardnom slucaju potrebno da provedete 3 radna dana u Beogradu. Detaljnije u nastavku.

Za samo 1 dan u Beogradu

U ovom slucaju, mi cemo registrovati firmu na osnovu vaseg ovlascenja. Vi nama posaljete podatke na osnovu kojih mi pravimo ovlascenje i saljemo vam ga putem emaila. Vi ovlascenje potpisujete i overavate u vasoj zemlji, i saljete nam ga postom (obicnom ili brzom - DHL, Fedex, UPS). Na osnovu ovlascenja, mi ovde podnosimo zahtev za registraciju firme u Agenciju za privredne registre. 2 radna dana od podnosenja zahteva, firma ce biti registrovana u Agenciji za privredne registre. Nakon toga, vi treba da dodjete u Beograd radi potpisivanja dokumenata za otvaranje bankovnog racuna firme i potpisivanja dokumenata koja je potrebno dostaviti Poreskoj upravi. Za potpisivanje tih dokumenata potrebno je da provedete samo 1 dan u Beogradu.

Za 3 dana u Beogradu

U slucaju da ste u mogucnosti da 3 radna dana provedete u Beogradu, mi pripremamo dokumenta na osnovu vasih podataka koje cete nam poslati pre dolaska. Prvi dan vaseg boravka ih overavamo i predajemo u Agenciju za privredne registre. 2 dana nakon toga, firma ce biti registrovana u Agenciji za privredne registre, sto znaci da je treceg dana vaseg boravka u Beogradu potrebno jos samo da potpisete dokumenta za otvaranje bankovnog racuna firme i dokumenata koja je potrebno dostaviti Poreskoj upravi.

Potrebna vam je adresa za sediste firme u Beogradu - virtuelna kancelarija?

Ukoliko vam je potrebna privremena ili stalna adresa sedista firme, vasu firmu mozete registrovati na nasu adresu u ulici Jurija Gagarina u trznom centru Enjub u bloku 45 na Novom Beogradu. U ime vase firme cemo primati i prosledjivati vam kompletnu postu. Postu vam prosledjujemo skeniranu - emailom, ili putem poste (obicne ili brze). Za vise informacija, posetite nasu stranicu o usluzi virtuelne kancelarije, ili nas kontaktirajte.